banner.jpg
15113834_2336x1664_645e5f6fd5c77.jpg

Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumlarında öğrenim görmekte olan Öğrenciler Portala kayıt olduktan sonra Stajyer/Mezun Modülüne giriş yaparak "Özgeçmiş Oluştur" sayfasından kolayca bilgilerini doldurarak özgeçmiş oluşturabilecek ve alanlarına uygun Staj ve İşletmelerde Mesleki Eğitim İlanlarına başvuru yapabileceklerdir.

Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumlarından Mezun öğrenciler "Özgeçmiş yükleme" veya "Özgeçmiş Oluşturma" seçeneği ile özgeçmiş ekleyebilecek ve alanlarına uygun iş ilanlarına başvuru yapabileceklerdir.

İşletmeler Portala SGK sicil numaralarıyla kolayca kayıt olabilir ve Stajyer/Mezun öğrenciler için belirledikleri kriterlere göre Staj/İş ilanı oluşturabileceklerdir.

Portal tamamen ücretsiz hizmet verecek olup, zamana bağlı kalmaksızın İşletme ve Stajyer/Mezun eşleşmesinin yapılabilmesi mümkün olacaktır.